Akční víkend na Slapech

Odstartujte září aktivně. Přinášíme TIP na sportovní víkend, který bude proložený zábavou a skvělým jídlem. Hýbejte se s TEPfactorem a Swimrun. Ať už na sebe oblečete startovní číslo nebo plovací vestu, budete se skvěle bavit. Startujeme 5. 9. na Nové Živohošti!

Sobotní program se Swimrun startuje 5. 9. 2020 už v 7 hod.

Běháte? Plavete? Máte rádi dobrodružství a netradiční zážitek? Přijdťe na swimrun!

Neoficiální mistrovství ČR ve swimrunu, poslední závod sezony a vyvrcholení seriálu Czech Swimrun Tour 2020. To je Swimrun Slapy, který se koná v sobotu 5. září se zázemím v kempu Nová Živohošť.

Historicky poprvé na území ČR si budete moct otestovat vaši fyzickou a psychickou zdatnost na 43 km dlouhé maratonské trase. Samozřejmostí je možnost startu v kategorii STANDARD (cca 23 km) a SPRINT (cca 12 km). V rámci dětského závodu si budou moci swimrun vyzkoušet i děti ve věku od 5 do 14 let. Více informací o závodě najdete v propozicích nebo na stránkách www.swimruntour.cz.

A že ještě nevíte, co je swimrun? Podívejte zde!

Běžci se během závodu trochu namočí.

Doprovodný program během celé soboty

Rádi byste si vyzkoušeli některou z našich vodních novinek? V sobotu 5.9. budete mít jedinečnou příležitost! Všechny atrakce budou připravené na vodě a čekat na vás. Nemusíte nic rezervovat předem. Kdo dřív přijde, ten dřív pluje.

Chtěli byste raději rozluštit záhadu Pokladu na Slapském jezeře nebo uvítáte akčnější zábavu v podobě vodní bitvy. Postavte se s námi nové výzvě na vodě. Jen tento den máte jedinečnou příležitost vyzkoušet si novou vodní bitvu a nikoliv odehrát celý závod.

Dobrá zpráva pro všechny přihlížející fanoušky. Těšit se můžete i na oblíbenou party na vodě s grilováním. Doplujete s námi na piknikových katamaránech až k našemu grill masterovi. Kromě grilovaného masíčka se můžete těšit i na vychlazené letní drinky. Nabízí se vám tak skvělá příležitost, dopřát si piknik přímo na vodí hladině. Vyplouváme mezi 16 – 17 hodinou.

Ochutnejte grilované dobroty a studené míchané drinky na plovoucím baru

Pokud se rozhodnete prozkoumat romantická zákoutí Slapské přehrady, můžete si půjčit člun nebo se s námi vydat na zážitkovou plavbu.

Pokud jedete z velké dálky, můžete využít ubytování v bungalovech na plážích Bora Bora přímo v nedalekém TEPfactoru. Rezervujte zde. Ráno o vás bude postaráno a snídani vám přineseme skoro až do postele.

Ani v neděli vás nenecháme zahálet. Určitě jste už slyšeli o slavné české Pevnosti Boyard, která se pyšní 25 důmyslně vymyšlenými úkoly. Ty potrápí nejen vaše svaly a fyzičku, ale také logické myšlení, zručnost a především trpělivost.

Těšíme se na všechny malé i velké účastníky. Uvidíme se 5. 9. na Slapech!