Teambuilding na vodě? Proč ne!

Teambuilding je dnes oblíbeným benefitem mezi zaměstnanci a nemělo by se na něj zapomínat v žádné době.  Pokud je dobře zorganizován, přináší samá pozitiva. Kladně ho hodnotí nejen zaměstnanci, ale svůj také zaměstnavatelé, kteří v průběhu teambuildingu mohou nejen poznat zcela nové stránky svých podřízených. Týmové akce utužují celý kolektiv.

Na výběru místa záleží

Nejen na výběru místa záleží. Velice důležitý je i výběr společné aktivity, na kterou se budou všichni těšit. Nabídka dnes převyšuje poptávku, a tak je těžké se v nabízených aktivitách zorientovat. Přinášíme tip na místo, které je prověřené statisíci nadšenými účastníky. Řeč je o adventure parku TEPfactor, který nabízí mnoho různorodých služeb.

Pevnost Boyard

 TEPfactor se odehrává v zákoutích pirátské jeskyně, kde na hráče čeká 25 zapeklitých úkolů, které se plní v několikačlenných týmech. Za každý zdolaný úkol je poté tým odměněn jednou z dvaceti indicií, které jsou klíčem k otevření čtyřech bonusových místností. Odměna v podobě truhlice s pirátským pokladem čeká však jen na ty, kteří zdolají všechny úkoly. Při úkolech se prověří zručnost, síla, logika a trpělivost, a proto je zde týmová spolupráce naprosto stěžejní.

Grilování po námořnicku přímo na vodní hladině 

Prožijte netradiční večer na plovoucí otevřené lodi s grilovanými pochoutkami a míchanými drinky. Ve společnosti piráta, který vás bude zaručeně bavit, zažijete gastronomický zážitek, který jiné restaurace nenabízí. Netradiční večer na lodi vás nabije pozitivní energií.

Dobrodružná výprava proti proudu Vltavy

Vydejte se s námi proti proudu Vltavy. Cílová destinace Mastník. Poznat Vltavu z lodi je krásný zážitek. Prozkoumáme romantická a odlehlá zákoutí, do kterých se ze břehu jen těžko dostanete. Využít můžete naše speciálně upravená plavidla Picnic Boats a užít si tak piknik přímo na vodní hladině. Piknikové koše vám zabalíme dle vašeho přání.

Vodní bitva Water CUP

Utkejte se svou posádkou v boji o pirátský poklad. Vodní bitva na dvou speciálně upravených plavidlech rozhodne, která posádka má více důvtipu, lepší strategii a větší výdrž. Cílem hry je „potopit nepřátelskou loď“. Vyhrává ta posádka, které se podaří v časovém limitu naplnit nádobu protivníkovo bitevní lodi.

Za pokladem Slapského jezera

Vydejte se po stopách ztraceného Slapského pokladu. Vaším cílem bude poklad najít a otevřít. V motorových člunech budete brázdit vody Slapského jezera, luštit šifry a hledat indicie. Pokud máte srdce dobrodruha, uvidíte během plavby místa, která jsou ostatním z pevniny nepřístupná.