Nezapomenutelná rozlučka se svobodou

Ocitli jste se v roli svědka nebo svědkyně a chcete pro ženicha nebo nevěstu uspořádat rozlučku se svobodou na kterou budete dlouho vzpomínat? Připadá vám limuzína, striptér a diskotéka jako zažité klišé? V tom případě máme pro vás skvělý TIP na zážitek, ze kterého budete nadšení všichni.

Přivítáme vás welcome drinkem, připravíme drobné občerstvení. Vy se jen rozdělíte do týmů a můžete začít. K dispozici vám budou naši piráti a sličné pirátky, kteří vás při cestě za pokladem budou provázet.

Slavnostní přípitek Setos v TEPfactoru
Odstartujte rozlučku se svobodou stylově.

V TEPfactoru zažijete akční odpoledne plné zábavy, luštění šifer, dobrodružství i adrenalinu. Při týmové hře poznáte svou partu z nového úhlu pohledu! Abyste zvládli splnit všech 25 úkolů a posbírat všechny šifry, budete muset 100% spolupracovat. Jen opravdoví hráči dokáží otevřít truhlici s pokladem. Co bude v pokladu necháme na fantazii družiček. Schovat tam můžeme opravdu všechno 😉.

Po celou dobu je vám k dispozici samoobslužný bar s alko i nealko nápoji. Pokud nebudete chtít řešit odvoz a úspěch ve hře u nás řádně zapít, tak jsou pro vás připravené stylové bungalovy na pláži Bora Bora. Večerku nevyhlašujeme, takže můžete „pařit do rána“.

V bungalovech budete mít naprosté soukromí.

Po večeři vám rádi připravíme doprovodný program dle vlastního výběru. S rezervací neotálejte, všichni chtějí zažít rozlučku v TEPfactoru.